Published On: mar, Oct 23rd, 2012

Fotbal Liga a V-a (etapa a VI-a)

Share This
Tags

Dunarea Tichilesti si Victoria Baraganu sunt liderii celor doua serii ale campionatului judetean

La sfarsitul saptamanii trecute, Asociatia Judeteana de Fotbal a judetului nostru a programat a se disputa partidele etapei cu numarul sase din cadrul ligii a V-a brailene la fotbal (Campionatul Judetean), runda In care s-au Inregistrat sase victorii ale gazdelor, trei jocuri s-au Incheiat nedecis, iar In alte doua partide s-au impus echipele vizitatoare. In seria Intai gazdele au castigat cinci dintre cele sase meciuri jucate, unul singur s-a terminat la egalitate, cel mai categoric succes a fost obtinut de AS Bordei Verde, care a Invins pe teren propriu cu 6-0 pe Soimii Unirea, iar singura remiza am consemnat-o In disputa dintre Spicul Ramnicelu si FC Urleasca Incheiata cu scorul de 1-1.

In seria a doua, singura victorie a gazdelor a fost aceea de la la Viziru, acolo unde Tractorul din localitate a castigat cu 4-2 partida jucata cu Tricolorul Lanurile. Cel mai spectaculos meci al acestei serii, a fost acela de la Baraganu, acolo unde liderul a terminat la egalitate, 4-4, disputa cu cei de la Comagrim Dudesti, iar In restul partidelor oaspetii au mai obtinut alte doua rezultate de egalitate, precum si alte doua victorii.

Dar iata rezultatele tehnice Inregistrate In aceasta etapa a sasea din cadrul ligii a V-a brailene la fotbal:

Seria I:

AS Bordei Verde – Soimii Unirea 6-0

Unirea Gradistea – Victoria Dedulesti 6-2

Dunarea Tichilesti – Siretul Vadeni 5-1

Romgal Romanu – Vointa Plopu 1-0

Spicul Ramnicelu – FC Urleasca 1-0

Steaua Perisoru – Infratirea Gemenele 2-1

In aceasta serie, pe primul loc al clasamentului se afla Dunarea Tichilesti, cu 15 puncte, pe locul secund este FC Urleasca cu 13puncte (golaveraj 15-5), iar podiumul este Incheiat de AS Bordei Verde, tot cu 13 puncte (golaveraj 18-9).

Seria a II-a:

Tractorul Viziru – Tricolorul Lanurile 4-2

Vulturul Horia – AS Jirlau 1-1

Vointa Baraganu – Comagrim Dudesti 4-4

Vointa Faurei Sat – Victoria Old Boys  Insuratei 0-1

Spicul Zavoaia – Vointa Surdila Greci 3-3

Dacia Bertesti – Stanriz Stancuta 1-2

In fruntea clasamentului din aceasta serie a II-a se afla Victoria Baraganu cu 16 puncte, pe locul secund este Stariz Stancuta cu 15 puncte, iar pe locurile trei si patru se afla Vulturul Horia cu 11 puncte (golaveraj 13-8) si Victoria Old Boys Insuratei tot cu 11 puncte (golaveraj 13-11)

Comentarii

comentariu

About the Author

-