Published On: Soare, Oct 28th, 2012

Firmele de salubrizare, indiferente la gunoaie

Share This
Tags

* De ceva timp, pe unele strazi din municipiul nostru gunoiaiele sunt ca la ele acasa * Le poti intalni la aproape fiecare colt de strada * O parte din vina apartine locuitorii urbei noastre, dar si angajatilor de la salubritate *

Colturile strazilor au devenit, in ultima perioada, un loc deplorabil. De cate ori ajungi intr-o astfel de zona esti nevoit sa suporti mirosul deseurilor menajere. De asemenea, fiind in cantitati destul de mari, trebuie sa ocolesti perimetrul respectiv.

De aparitia acestor gunoaie sunt atat cetatenii orasului nostru, cat si angajatii de la firmele de salubritate. Desi conducerea municipalitatii si, implicit, cea a Serviciului de Utilitati Publice pentru Administrarea si Gospodarirea Locala Braila au sugerat salariatilor “de la gunoaie” sa acorde o atentie sporita la colectarea deseurilor care se depoziteaza in pubelele de la colturile strazilor, se pare ca acestia nu ridica un deget.

Un exemplu frecvent de gunoaie aruncate la voia intamplarii se poate intalni pe strazile Plevna, la intersectia cu Calea Galati, si pe strada Theodor Aman, colt cu strada Carpati.

In cursul saptamanii trecute, gunoaiele domneau pe strada Theodor Aman, muncitorii de la salubritate neobservand maldarul de deseuri. Aici erau de diferite feluri, de la cele menajere pana la cele provenite din activitatile de demolare a cladirilor.

Avand in vedere acest aspect dezolant al urbei noastre, consideram ca administratia locala ar trebui sa ia masuri mult mai drastice in privinta angajatilor de la cele trei firme brailene care asigura curatenia in oras. In felul acesta, daca se vor aplica sanctiuni, indiferent de natura lor, cu siguranta “oamenii de la gunoaie” isi vor da mult mai mult interes pentru un aspect curat al Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-