Published On: mar, Oct 2nd, 2012

Fac naveta din lipsa de fonduri

Share This
Tags

* Daca ar avea laboratoare de informatica in scoala 16, elevii nu ar mai fi nevoiti sa revina in incinta Liceului de Arta *

In ciuda faptului ca au existat nemultumiri din partea elevilor, a parintilor si chiar a profesorilor, conducerea Liceului de Arta ridica neputincioasa din umeri.

“Pentru anul viitor speram sa avem bani sa infiintam un laborator de informatica in Corpul C. Pana cand nu vom avea disponibila o suma de bani si un pic de timp nu vom putea realiza asta”, a declarat conducerea institutiei.

Pana anul viitor insa, elevii vor fi nevoiti sa treaca prin iarna facand naveta de la un corp la altul, avand la dispozitie un timp limitat, de numai 10 minute.

* Consiliul Judetean al Elevilor considera “inconfortabila” situatia elevilor de la Liceul de Arta *

Conducerea Consiliului Judetean al Elevilor, din Braila s-a declarat ingrijorata de aceasta situatie, insa are increde totodata in rezolvarea prompta a problemei.

“Elevii Liceului de Arta trebuie sa se poata prezenta la cursuri, fara ca, in cele 10 minute de recreatie sa fie nevoiti sa alerge intre corpurile de cladire ale liceului, in functie de orele de curs. Se poate realiza un orar care sa rezolve aceasta problema. Cu siguranta, nici cadrele didactice nu considera confortabila aceasta situatie si cu siguranta, conducerea liceului va intreprinde masurile necesare rezolvarii acestei situatii”, a precizat Cristea Alin, presedinte senior al Consiliului Judetean al Elevilor Braila.

Tinand cont ca peste 3 luni vom fi in plina iarna, conducerea Liceului de Arta, ar trebui sa vina cu o solutie in ceea ce priveste orarul elevilor, dar si al profesorilor, astfel incat acestia sa nu aiba de suferit din cauza navetei.

“Problemele cele mai mari vor aparea in timpul iernii, cand chiar va exista o mare problema. Nu vrem sa ne imaginam cum zeci de elevi vor merge prin nameti, la -0 grade, pentru ca in 10 minute sa ajunga la orele de curs. Este o distanta relativ mica, dar totusi este dificila aceasta naveta”, a declarat Piper Roxana, prim-vicepresedintele organizatiei ce reprezinta elevii din judetul Braila.

La momentul actual, elevii care isi desfasoara cursurile in Scoala 16, fac naveta doar cand au cursuri de informatica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-