Published On: mar, Oct 16th, 2012

Exclusivitate: Eleva agresata spune tot

Share This
Tags

* Iulia Lupu: “M-a amenintat ca ma calca in picioare daca spun cuiva ce s-a intamplat” *

Iulia Lupu, eleva agresata de “temuta” Copanika face dezvaluiri. Victima declara ca nu a povestit nimanui ce s-a intamplat de frica sa nu fie agresata din nou. “M-a amenintat ca ma calca in picioare daca spun cuiva ce s-a intamplat”, a declarat Iulia.

Fata a povestit pas cu pas ce s-a intamplat in acea zi, in scara de bloc. “Angelica crede ca i-am zis fostului ei iubit ceva ce mi-a povestit ea mie, dar eu nu am spus nimic. Ea s-a despartit de Bogdan, pentru un baiat de la mine din liceu. Fata care a filmat, mergea mereu cu mine cu autobuzul catre casa. Au venit in ziua aceea la mine la scoala la ora 2 si mi-au spus sa plec de la ultima ora, dar eu nu am vrut. M-au asteptat pana la trei si pe drum, Angelica a spus ca i s-a facut rau si sa mergem intr-o scara de bloc. Eu nu am vrut sa merg, dar Raluca insista sa ma duc, ca i s-a facut rau lui Angelica si cand am ajuns in scara, a inceput scandalul. Eram doar amica cu ea, pentru ca nu vroiam sa am probleme. A mai batut si alte fete”, a adaugat Iulia Lupu.

Mama Iuliei nu a stiut nimic despre cele intamplate, femeia declarand ca: “Mi-a spus ca si-a inchis facebook-ul si ca a batut-o cineva. Pe mine m-a sunat o prietena si mi-a spus vezi ca-i jale la televizor. Apoi mi-a aratat si Iulia pe internet pentru ca nu vazusem toate imaginile. Nu imi mai gaseam linistea, am inceput sa plang, este copilul meu si sa-l vad in situatia in care pupa picioarele altcuiva este greu. Eu sunt singura si o cresc cum pot cu salariul minim pe economie. Numai eu stiu cat am tras si am suferit pentru ea. Am fost la politie si am facut plangere am aratat si pozele si asteptam sa vedem ce se intampla”, a declarat mama fetei agresate.

Angelica Dima se pare ca nu este la prima abatere de acest gen. “Este o fata violenta, are unele iesiri urate. A mai agresat si alte colege dar nu se iau masuri impotriva ei. S-au mai depus plangeri impotriva ei dar nu a primit decat un avertisment”, a declarat o colega a Angelicai Dima.

Dupa cele intamplate Copanika a declarat presei ca regreta nespus cele intamplate si ca nu ar mai face asa ceva. Intoarsa recent in tara, mama agresoarei isi apara odrasla spunand ca de vina pentru comportamentul fiicei sale este anturajul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-