Published On: lun, Oct 15th, 2012

EXCLUSIVITATE! Copanika: “Imi doresc sa mor”

Share This
Tags

 * D.G.A.S.P.C. Braila ofera consiliere tinerei batause cat si victimei acesteia, iar mama ei s-a intors in tara ca sa ii fie alaturi *

 Dupa ce filmarea in care eleva de 17 ani de la Liceul “Economic Ion Ghica” Braila a fost vizualizata si dincolo de granitele tarii, aceasta a starnit reactii din cele mai urate chiar si in randul tinerilor. In doar doua zile pe site-urile de socializare dar si pe paginile unde a fost postata filmarea s-au format grupuri in care peste 3000 de tineri isi exprimau parerea impotriva elevei agresoare, adresandu-i injurii si rele dorinte acesteia. Deoarece toata lumea este impotriva Angelicai si a comportamentului ei, aceasta s-a confesat prietenilor ca ar fi vrut chiar sa se arunce de la etajul 3 al blocului.

Cazul a intrat si in atentia Directiei Generale de Asistenta Sociala Braila, care de maine va oferi consiliere psihologica tinerelor implicate in acest conflict extrem de grav. “Din informatiile pe care le detinem, mama tinerei care a provocat scandalul este plecata in afara tarii. Am vorbit cu parintii tinerelor si sunt de acord ca de maine sa li se ofere consilierea psihologica de care au mare nevoie”, a declarat Simona Cimpoaie, director al D.G.A.S.P.C. Braila.

Din surse sigure reporterii Infobraila au aflat ca mama Angelicai cunoscuta si drept Copanika ar fi ajuns deja in tara, ca sa isi tempereze fiica, care in lipsa ei a luat-o pe drumuri gresite.

Comentarii

comentariu

About the Author

-