Published On: mar, Oct 16th, 2012

EXCLUSIVITATE: “Copanika” a fost exmatriculata, iar complicea ei a luat nota 2 la purtare si i s-a recomandat sa-si caute alt liceu

Share This
Tags

UPDATE: Tanara care a filmat intreaga scena a mai primit pe langa nota 2 la purtare si 5 zile de eliminare fiind obligata ca “vacanta” fortata sa si-o petreaca la biblioteca.

Consiliul Profesoral al Liceului “Ion Ghica” a hotarat astazi ca Angelica Dima, eleva  care si-a batut si umilit o prietena, sa fie exmatriculata fara posibilitatea de a se reinscrie la acelasi liceu. Decizia profesorilor a fost luata in unanimitate, dupa o deliberare care durat mai bine de doua ore.

In privinta complicei acesteia, Raluca Stoica, fata care afilmat atacul, profesorii nu au putut s-o exmatriculeze deorece legea nu permite ca elevii de pana in clasa a zecea sa fie exmatriculati, datorita faptului ca invatamantul este obligatoriu pana la acest nivel. Chiar si asa, Raluca nu a ramas nepedespsita, ea primind media 2 la purtare pe primul semestru. Daca in semestrul urmator nu obtine nota maxima, ea nu poate sa continue studiile deoarece nu va obtine media minima la purtare, care este 6! De asemenea, profesorii au decis sa ii recomande Ralucai Stoica sa nu continue studiile la Liceul “Ion Ghica”, ci sa ceara sa fie mutata la un alt liceu, ramanand ca aceasta sa vada daca cineva isi va dori s-o si primeasca!

Comentarii

comentariu

About the Author

-