Published On: lun, Oct 15th, 2012

EXCLUSIV: FOTO de la Salonul Auto Paris 2012

Share This
Tags

* În perioada 29 septembrie – 14 octombrie a avut loc Salonul Auto Paris 2012, care s-a desfasurat sub motto-ul ”Viitorul, acum” *

 Editia din acest an a Salonului Auto Paris 2012 s-a anuntat foarte bogata, un mare accent a fost pus pe segmentul masinilor electrice si hibride. Portile 2012 Paris Motor Show s-au deschis pentru marele public între 29 septembrie si 14 octombrie. Printre cele mai asteptate modele de la Salonul Auto Paris 2012 s-au numarat noul Volkswagen Golf, Audi A3 Sportback si S3 Hot-hatch. Renault si Dacia au prezentat noile modele Logan si Sandero, iar Ford a prezentat mai multe modele echipate cu motorul EcoBoost de 1 litru, fabricat si la uzina de la Craiova. Salonul Auto de la Paris a adus în premiera Skoda Rapid si Seat Leon.

Milionarii pasionati de masini au descoperit modelele Panamera Sport Turismo si 911 Carrera 4 produse de Posche, în timp ce Lamborghini a dezvaluit o noua versiune a modelului Gallardo. Un alt supercar asteptat cu nerabdare a fost McLaren P1, primul succesor al binecunoscutului McLaren F1, care este însa înca în faza de proiect. Francezii de la Pegeout au scos la rampa unul dintre cele mai indraznete concepte de super-sportiva create de constructor, intruchipat de ultra-modernul Onyx.

Comentarii

comentariu

About the Author

-