Published On: Soare, Oct 7th, 2012

EXCLUSIV: Cosmina Pasarin: “Am fost foarte dezamagita ca prieteni apropiati de-ai mei, au uitat de ziua mea”

Share This
Tags

* Prezenta vineri seara la Braila, asa-zisa vedeta Pasarin nu ne-a impresionat nici cu prestatia sa si nici cu atitudinea *

Cosmina Pasarin a fost in Braila vineri seara pentru a prezenta Balul Bobocilor al Colegiului National “Nicolae Balcescu”. La preluarea microfonului Cosmina era ceva mai vesela, dupa ce inainte afisase o atitudine afectata parca, de ceva anume.

Imbracata in pantaloni de piele si cu tocuri de 20 cm, Cosmina a fumat cateva tigari chiar in fata juriului format din profesorii liceului. La finalul show-ului la care a fost platita cu suma de 600 euro, aceasta ne-a acordat cateva minute din timpul sau pretios. Cosmina Pasarin, o tanara vedeta a show-bizz-ului romanesc s-a lansat in urma emisiunii “Vara ispitelor” unde si-a inselat iubitul de atunci, cu manechinul Bogdan Vladau. In prezent Cosmina se intretine din evenimentele “importante” pe care le prezinta, adica balurile bobocilor. Pasarin considera ca statutul de vedeta nu exista in Romania si se declara: “ Un om normal ca si voi, doar ca sunt expusa” a precizat vedeta.

Chiar daca la evenimentele la care aceasta participa nu obisnuieste sa imbrace vestimentatii ale designerilor celebri, Cosmina asorteaza haine ale creatorilor romani cu ”lucruri mai vechi” pe care le are in dulap.

Impresionata de faptul ca reporterii Infobraila stiau ca pe 2 octombrie a implinit 30 de ani, aceasta ne-a declarat ca a primit un buchet de flori din 31 de trandafiri, un eveniment important din viata sa pe care l-a sarbatorit in familie, dar a fost dezamagita de faptul ca prietenii apropiati nu au felicitat-o cu ocazia zilei ei de nastere, afirmand ca: “Prieteni apropiati de-ai mei, au uitat de ziua mea”.

Vedeta ne-a marturisit ca relatia pe care o are in prezent cu Nemer dureaza de doi ani si ca: “Imi doresc sa o tinem tot asa”. Pasarin a infirmat zvonurile care au aparut in presa cum ca ar fi castigat suma de 25.000 euro pe parcursul verii, si a declarat ca si-ar dori sa-i dea presa acesti bani. Cosmina s-a suparat brusc atunci cand am intrebat-o despre fosta sa relatie cu Dj-ul George Vintila spunand ca : “Nici nu ma intereseaza” si mai ales despre manechinul Bogdan Vladau afirmand ca : “ Daca stiam ca-mi puneti intrebarile acestea nici nu mai vorbeam cu voi”, a mai adaugat Pasarin.  Prezentatoarea nu a afirmat, dar nici nu a infirmat zvonul ca ar folosi pastile de slabit mai ales celor carora le-a si facut reclama, despre care ne-a zis ca ar fi naturale. Pe un ton foarte “sifonat” nu a dorit sa ne dezvaluie suma castigata de ea in urma prezentarii balului de vineri, plecand in graba spre masina, care o astepta sa o conduca la hotelul unde aceasta era cazata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-