Published On: Soare, Oct 14th, 2012

Eleva umilita si batuta de colega sa – VIDEO

Share This
Tags

* Dupa ce pe internet a circulat intens un filmulet, in care, Angelica Dima (foto alaturat),  o eleva de 17 ani de la Liceul Economic “Ion Ghica” din  Braila si-a umilit in ultimul hal o colega din cauza unui baiat, politia ancheteaza cazul *

In filmul postat saptamana aceasta pe internet se vede cum agresoarea isi loveste cu pumnii si picioarele colega. De parca nu ar fi fost de ajuns, aceasta o scuipa, o trage de par, dupa care o pune sa isi ceara scuze in genunchi si mai mult de atat o obliga sa ii pupe picioarele si toate astea pentru un baiat. Dupa ce filmarea, realizata chiar de prietena agresoarei a fost postata pe internet si a fost vizualizata o saptamana intreaga pe site-urile de socializare, politia a inceput o ancheta in acest caz.  Victima a depus plangere la politie, iar autoritatile au deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare si lovire sau alte violente. Atat agresoarea cat si complicele ei, tanara care filmeaza intreaga scena risca 3 luni de inchisoare.

Eleva batausa are 17 ani, iar colegii de clasa nu sunt straini de comportamentul agresiv al acesteia. Conducerea liceului a decis sa o exmatriculeze fara dreptul de a se inscrie din nou la colegiul tehnic.

Vrei ca batausa de la Liceul “Ion Ghica” sa fie exmatriculata? Voteaza pe site!

Comentarii

comentariu

About the Author

-