Published On: Soare, Oct 7th, 2012

EXCLUSIV: Cantareata de dance-house Raluka, a raspuns intrebarilor adresate de reporterii Infobraila

Share This
Tags

* Sosita la Braila pentru a “incinge”  atmosfera la balul bobocilor Colegiului National “Nicolae Balcescu”, artista cu numele de scena Raluka, ne-a dezvaluit cateva amanunte din viata sa *

Dupa cateva shot-uri de tequilla servite in culise, Alexandra Nistor, alias Raluka,  si-a facut aparitia in club. Reporterii Infobraila au intervievat-o pe cantareata de numai 23 de ani dupa show-ul incendiar pe care aceasta l-a facut pe scena clubului brailean impreuna cu cei trei dansatori. Raluka, cunoscuta datorita colaborarii cu Dj Sava, canta in prezent  pe cont propriu si se simte mult mai bine asa: “Dj Sava vroia sa faca un gen de muzica, altul fata de care mi-l doream eu. Am hotarat sa ramanem prieteni si sa mergem fiecare pe drumul lui”, a spus tanara cantareata. Chiar daca artista a absolvit cursurile Facultatii de Jurnalism, si-a urmat vocatia in muzica afirmand ca: ”Am deja o cariera in televiziune, sunt peste tot”, a precizat mandra Raluka. Dupa o scurta colaborare si cu Dj LaOra acestea au ramas doar prietene. Noul single “All for you”, cantat in prima auditie la Braila, este melodia pe care Ralka o va lansa luni.

Implicata de ceva timp intr-o relatie cu rapper-ul belgian, Didier Nunes, cantareata a afirmat ca iubitul sau este “mereu acelasi”. In ceea ce priveste rasfatul vedetei in timpul liber, Raluka ne-a spus cu modestie ca: “Lucrurile simple ma fac fericita” si ca dupa prestatia de la Braila pe langa bani a castigat si multa experienta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-