Published On: mar, Oct 23rd, 2012

Dupa ce o tara intreaga a vuit, “Copanika” e de rasul Internetului

Share This
Tags

* ANGELICA DIMA, ALIAS COPANIKA A ST^RNIT O SERIE DE GLUME IN LUMEA VIRTUALA A INTERNETULUI DUPA CE S-A FACUT CUNOSCUTA PRIN ATITUDINEA SI COMPORTAMENTUL SAU SANCTIONATE DE CONSILIUL PROFESORAL CU EXMATRICULARE *

Dupa ce numele Angelicai  Steluta Dima, alias “Copanika”, eleva care si-a batut, umilit si scuipat o prietena a socat o tara intreaga si pe care profesorii liceului in care invata au luat decizia exmatricularii acesteia, au si inceput sa curga glumele pe seama incidentului. Chiar daca situatia creata de “Copanika” este una revoltatoare, mai multi internauti au dat frau liber imaginatiei oferind un adevarat spectacol despre ea, in mediul virtual. Bogdan, un tanar morosan consumator de internet, bate câmpii cu talent pe YouTube. Acesta a facut un “stand up” despre eleva batausa. “De o saptamâna a aparut o super-mega-vedeta pe internet care se numeste Copanika. Nu o sa repet in video asta de ce ma leg de smecheri, de alti smecheri si de alti foarte foarte smecheri. Ca sa va fac cunostinta cu Copanika am sa las un pic video sa mearga, vreo 10 secunde, dupa care o sa fac un mic review si o analiza foarte amanuntita asupra acestui video si IQ-ului persoanelor din el”, isi face introducerea tânarul actor amator. “Personajul number 1 este, evident, Copanika. Care da, rupe, sparge si careia i se mai spune, cred, Rambo de Braila. Sau shaormarica, verisoara lui Chuck Norris, sau smardoaica de Van Damme. Bai, nu stiu ce i-a dat ma-sa lu’ asta când era mica, dar cred ca i-o indesat shaorma pe gât, pâna n-o mai putut si s-o umflat putin si n-o mai trimis-o la gradinita, o trimis-o la sala” continua baiatul cu patos.

C!tiva utlizatori de Facebook au mers mai departe. Au gasit chiar un filmulet cu o lama care scuipa o fetita, exact cum a umilit-o “Copanika” pe Iulia, rivala ei in dragoste. Altii i-au gasit chiar si un adversar cred ei,“pe măsură”. In persoana luptatorului de K1, Catalin Morosanu, supranumit Moartea din Carpati. Intr-o intentie satirica, cineva anunta ca batausa Copanika se pregateste sa-l calce in picioare pe Morosanu. “ Momente grele pentru “Moartea din Carpati” Morosanu a aflat azi ca in finala K-1 de la New York va infrunta un adversar pe masura, Copanika asa cum e cunoscuta in lumea luptelor de elevi, liceeana din Braila care si-a umilit acum câteva zile colega se pregateste acum sa-l calce in picioare si pe campionul nostru”, scrie cineva pe Facebook, in cadrul comunitaţii create de cei care neaga vehement, gestul fetei. “ Ma tem de aceasta infruntare”, spune “Moartea din Carpati”, Copanika este foarte motivata, se pare ca antrenorul ei a convins-o ca eu i-am bagat strâmbe la gagica-su. Mi-a promis ca ma zdrobeste. N-as vrea sa ajung in situatia in care sa fiu nevoit sa-i pup picioarele si sa ma puna in genunchi sa-i cer scuze dar ma astept la orice”, apare in continuarea scrisorii satirice. Pana si “Academia Catavencu” le propune celor interesati de acest subiect “10 lucruri pe care le-ar putea face Copanika in viata”. Printre altele, fetei i se recomanda sa fie “iubita de fotbalist”, cu o astfel de atitudine, eleva din Braila sigur a intrat in colimatorul fotbalistilor care nu-si cauta partenerele de viata pe la biblioteci si serate literare. Se aude ca “ fratii Costea si-au dat la gioale care s-o astepte primul sa faca 18 ani”. Ar putea face chiar si muzica, mai sunt de parere cei de la “Academia Catavencu”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-