Published On: Soare, Oct 21st, 2012

Dosare penale pentru cinci scandalagii din Ianca

Share This
Tags

* Patru barbati si o femeie au fost implicati intr-o altercatie din orasul Ianca * Doi dintre scandalagii au fost transportati la UPU Braila *

In noaptea de vineri spre sambata, la orele 2.00, politisti din cadrul Politiei orasului Ianca, In timp ce executau serviciul de patrulare, au observat ca, pe o strada din oras, mai multi tineri se loveau reciproc.

Conflictul dintre M.A, G.V, G.C, H.I, si I.S, cu varste cuprinse intre 22 si 36 de ani, a fost aplanat de politisti, care i-au condus pe scandalagii la sediul Politiei. {n urma verificarilor politistii au stabilit ca, datorita izbucnirii unui conflict spontan, H.I, in varsta de 26 ani si tanara I.S de 23 de ani, au inceput sa-i loveasca cu pumnii si picioarele pe ceilalti trei. Scandalagii au distrus in timpul altercatiei geamul unui magazin, dar administratorul nu doreste sa depuna plangere pentru distrugere. H.I si I.S au fost transportati cu ambulanta la UPU Braila pentru acordarea de ingrijiri medicale, ceilalti trei tineri nedorind sa fie transportati la nicio unitate spitaliceasca. Politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-