Published On: Soare, Oct 28th, 2012

Doi barbati au fost prinsi la furat de ceapa

Share This
Tags

* Jandarmii braileni au depistat in flagrant doi barba|i care furau ceapa de pe o sola din satul movila miresii *

In cursul dupa-amiezii zilei de sambata, 27 octombrie, in jurul orei 13.30, o patrula de jandarmerie a surprins In flagrant doua persoane care sustrageau ceapa, de pe o sola din apropierea satului brailean  Movila Miresii.

Jandarmii, aflati In misiune preventiva in zona respectiva, i-au observat de la distanta pe cei doi suspecti pe sola ce apartine unui alt consatean. Astfel, au trecut la verificarea situatiei si identificarea persoanelor.

In urma controlului, oamenii legii au stabilit ca cei in cauza sunt Marius C., in varsta de 23 ani, si Iulian S., de 24 ani, ambii fiind domiciliati in satul Movila Miresii.

Pana In momentul depistarii, cele doua persoane au reusit sa sustraga cantitatea de 110 kg ceapa uscata, pe care au incarcat-o in trei saci de refie, cu scopul de a o transporta cu ajutorul atelajului hipo cu care venisera. Cei doi barbati aveau, probabil in gand doua alternative pentru care recursesera la acest gest. Fie vroiau sa o foloseasca in scop personal, pentru provizii, utilizand-o mamele acestora la gatit, fie aveau de gand sa o vand, astfel incat obtineau banuti frumusei. Daca optau pentru ultima varianta, reuseu sa stranga aproximativ 110 lei, in cazul in care un kg de ceapa il comercializau cu suma de 1 leu.

Pentru fapta comisa, patrula de jandarmerie le-a intocmit celor doi actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-