Published On: lun, Oct 8th, 2012

DIICOT si-a lansat noul site, care include si categoria “Sesizari”

Share This
Tags

 * Site-ul contine toate informatiile legate de activitatea DIICOT *

 Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism si-a lansat, vineri, noul site, care contine si categoria sesizari, precum si conditiile în care acestea pot fi facute. De asemenea, site-ul contine toate informatiile legate de activitatea DIICOT, rapoartele de activitate, date despre bugetul institutiei prezentând si harta birourilor si serviciilor teritoriale, precum si organigrama.

DIICOT este unica structura din cadrul Ministerului Public specializata în combaterea si investigarea infractiunilor de criminalitate organizata si terorism. A fost înfiintat în anul 2004, prin Legea 508/2004, în scopul destructurarii grupurilor infractionale organizate, frontaliere si transfrontaliere.

DIICOT face investigatii în materia infractiunilor grave, definite de Legea 39/2003 privind prevenirea si combaterea criminalitatii organizate.

Pe pagina principala sunt prezentate fotografii cu sediul DIICOT, dar si cu cea mai mare captura de cocaina din România, peste 1.200 de kilograme de cocaina, marfa gasita într-un container cu cherestea din Brazilia si care a ajuns în Portul Constanta Sud-Agigea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-