Published On: mar, Oct 16th, 2012

Descinderi DIICOT in Braila si in alte sase judete

Share This
Tags

Politistii fac, marti dimineata, 32 de perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov, Constanta, Tulcea, Braila, Suceava si Botosani, fiind vizate 24 de persoane suspectate de evaziune fiscala si contrabanda cu tigari aduse din Republica Moldova si Ucraina.

Actiunea politistilor de la Directia de Investigatii Criminale vizeaza destructurarea unei grupari infractionale formate din 24 de persoane, suspectate de evaziune fiscala, contrabanda si detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de tigarete, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

“In fapt, membrii gruparii sunt suspectati de comercializarea de tigarete provenite din contrabanda, cu precadere din Republica Moldova si Ucraina”, a precizat sursa citata.

La actiune participa si politisti de investigatii criminale din Bucuresti si judetele vizate, precum si luptatori de interventie rapida, cu suportul informational al ofiterilor Directiei de Operatiuni Speciale si al SRI.

Comentarii

comentariu

About the Author

-