Published On: lun, Oct 8th, 2012

Deschidere Festival “Zile si Nopti”

Share This
Tags

* Prima premiera a Teatrului Maria Filotti care s-a jucat dumminica seara s-a dovedit a fi un real succes *

“Sandros” in regia lui Sorin Militaru s-a jucat in Sala Studio la ora 17:00. In distributie au fost actori ai teatrului Maria Filotti dar sI colaboratori adusi de regizor: Liliana Ghita, Silvia Tariq, Cristina Draghici, Emilia Mocanu, Lacramioara Moscaliuc, Claudia Bratu, Mihaela Trofimov, Dorin Zachei.

Regizorul Sorin Militaru s-a declarat foarte multumit de echipade actori cu care a lucra laudand munca acestora “Braila are actori foarte buni care ar putea juca pe orice scena din tara, cu care eu personal as lucra oriunde”, a declarat  Sorin Militaru.

Spectacolul s-a ridicat peste asteptari dupa spusele organizatorilor “E un spectacol care pe mine ma multumeste foarte mult iar orice indoieli as fi putut avea dupa seara de ieri au disparut a mai adaugat regizorul Sorin Militaru. 

Scriitoarea textului Sandros s-a declarat foarte satisfacuta de felul in care iI sunt puse in scena productiile in Romania spunand ca se simte eliberata deoarece teatrul si lumea artistica de aici este mult mai deschisa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-