Published On: mie, Oct 10th, 2012

De la debutul din 2008 si pana in prezent, sexy-Braileanca si-a facut cinci interventii chirurgicale

Share This
Tags

* Braileanca care s-a lansat in 2008 in lumea showbiz-ului romanesc a suportat pana in prezent cinci interventii chirurgicale pentru a arata ceva mai bine *                                                                                                                          

O fata aparent nevinovata, dar cu un trecut nu tocmai “cuminte”, Florina Mihaila, alias Sexy-Braileanca si-a facut debutul in showbiz in anul 2008, cu ajutorul anturajului lui Stelian Ogica, la fel ca si o alta braileanca, Laurette Atindehou. A continuat cu show-uri erotice, incercand chiar o cariera muzicala, dar, cel mai important, si-a imbunatatit aspectul fizic cu ajutorul bisturiului.

Blonda si slaba moarta, cu un tatuaj pe umarul drept, cu sanii lasati, Florina parea sa aiba potential pentru showbizz-ul romanesc. Nefiind complexata de fizicul ei, sexy-brailenaca nu a ezitat sa se dezbrace complet si sa faca o serie de fotografii nud. Motiv pentru care a aparut in cateva emisiuni de divertisment si a incheiat ceva contracte pentru show-uri erotice care au lansat-o pe acest drum. Dupa sase luni de la debut, Florina a obtinut datorita unui contract, cateva operatii estetice gratuite pe care nu le-a refuzat. }i-a ridicat sprancenele si pometii, si-a operat nasul, si-a “umflat” buzele si si-a pus silicoane. Dupa ce a suferit ca “baba la frumusete”, Florina a plecat in Elvetia, unde danseaza intr-un club de noapte pana ramane goala complet.

Dupa o raceala puternica, braileanca ajuns sa aiba nu mai putin de 40 de kilograme si a revenit luni pe meleagurile natale pentru un consult mai amanuntit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-