Published On: mar, Oct 16th, 2012

Cornel Musat a castigat medalia de aur la kumite individual

Share This
Tags

* Romania a fost reprezentata in Polonia la karate traditional de brailenii Cornel Musat, Florin Pricob si Oliver Dobre din Slatina *

La Campionatele Mondiale, de karate traditional pentru juniori, tineret si seniori, din Polonia au participat 45 de tari printre care si Romania care a fost reprezentata de braileanul Cornel Musat.

Acesta a obtinut cel de-al optulea titlul de campion mondial la kumite individual, intr-o grupa de 90 de participanti. “Am castigat sase meciuri, iar in ultimele doua meciuri am depasit doi polonezi. Competitia a avut un impact major asupra lumii, acesta fiind difuzat pe toate posturile de televiziune din Polonia, cat si pe Eurosport”, a declarat Cornel Musat.

Medalia de bronz a fost obtinuta la kumite echipe, de echipa formata din brailenii Cornel Musat si Florin Pricob si Oliver Dobre din Slatina.

“Regretam faptul ca Florin Pricob a jucat accidentat si acest lucru ne-a dezavantajat si au mai fost si arbitrii polonezi care au facut tot posibilul sa ne incurce, iar acest lucru a fost un obstacol in calea noastra”, a adaugat Cornel Musat.

Polonia a fost prima în lume la aceasta disciplina sportiva si si-a reconfirmat clasa, obtinand opt medalii de aur, pe locul al doilea s-a clasat Italia, cu patru medalii de aur si pe al treilea Romania, cu doua medalii de aur.

Comentarii

comentariu

About the Author

-