Published On: lun, Oct 1st, 2012

Cornel Dinu a fost internat de urgenta la spitalul Floreasca

Share This
Tags

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a fost transportat, duminica, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala si internat in Clinica de chirurgie cardiovasculara, dupa ce a acuzat o stare de rau si a sunat la ambulanta.

Purtatorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Oprita, a precizat, ca Dinu a fost adus la spital cu o ambulanta SMURD si internat in sectia condusa de medicul Serban Bradisteanu, cel care l-a operat anterior din pricina problemelor cardiace.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, si-a neglijat tratamentul prescris de medici, este deshidratat si va ramâne internat la Floreasca, pentru investigatii si reechilibrare.

Cornel Dinu se pare ca a acuzat si o stare lipotimica si i se fac perfuzii, pentru a fi hidratat. Administratorul delegat al FC Dinamo se afla intr-un salon al Clinicii de chirurgie cardiovasculara de la Floreasca, unde va ramâne sub observatie. Totodata, medicii ii fac lui Dinu mai multe analize si investigatii.

In 12 august 2011, Dinu (64 de ani) a fost supus la Floreasca unei interventii de by-pass coronarian. Operatia de by-pass coronarian este o interventie de revascularizare folosita pentru a imbunatati fluxul sanguin al inimii la pacientii cu afectiuni severe ale arterelor coronariene. In 19 iulie 2011, administratorul delegat al FC Dinamo a facut miocardic acut, fiindu-i montat un stent.

Comentarii

comentariu

About the Author

-