Published On: Soare, Oct 14th, 2012

Copanika este spaima orasului

Share This
Tags

* Eleva din “Economic” a devenit vedeta si in afara Brailei *

Eleva de 17 ani de la Liceul Economic Braila, Angelica Dima, cunoscuta pe facebook drept Copanik Chick Version a starnit reactii in toate colturile lumii dupa ce a postat filmarea in care isi “arata muschii” fata de colega sa.

Din cauza geloziei, Violeta sau Angelica, cum o cunosc unii prieteni, s-a gandit sa-i dea o lectie Iuliei, care i-ar fi furat iubitul, ca doar la 17 ani e dragostea mare. Dupa ce a batut-o, a scuipat-o si a umilit-o in ultimul hal pe Iulia, care nu s-a aparat in nici un fel, Copanika a postat isprava sa pe internet ca sa vada toata lumea cat de smechera este ea. Ca doar are aproape 5.000 de prieteni pe facebook, de la membrii pardidelor politice gen Ciubotaru Cornel, Razmerita Cosmin, Nicu Covade si membri ai TSD Braila pana la vestitul Nicusor de la Braila. Are si cunoscuti cu multa carte care studiaza la “Oxford in Texas” sau la “Liceul de Smecherie si prosteala pe fata” sau altii care au terminat deja studiile si sunt “sefi la ei acasa”, “directori la Durex”, la “Texas Hold En Poker”, la “Asociatia Romana de frecat menta”, “La aruncatul cu privirea”, sunt “directori la Fabrica de fericire” iar altul “detine “Fabrica de impachetat fum”.

In acest moment, prietenul care detine “Fabrica de impachetat fum” i-ar fi de mare ajutor Copanikai, daca i-ar impacheta si ei fumurile din cap, care i s-au inmultit de cand mama ei s-a recasatorit cu un cunoscut interlop brailean, dupa cum se lauda ea colegilor.

Cu toate ca “Ingerul Iubirii” este prietena cu ea, se para ca nu a aparat relatia sa cu Bogdan si acestia s-au despartit pe 7 octombrie, cand aceasta a postat pe Facebook ca nu mai este intr-o relatie, ci este singura si striga la cer indurerata pe melodia idolului ei, Adrian Minune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-