Published On: mar, Oct 16th, 2012

Copanika are o “gramada” de admiratori

Share This
Tags

* Pe langa toate paginile create impotriva “faimoasei” Copanika, cativa prieteni rataciti i-au creat o pagina de admiratori *

“Copanika- pagina de admiratori” nu depaseste mai mult de 140 de like-uri iar mesajele de sustinere cam lipsesc. Pagina este “dedicata exclusiv celor care o respecta, o admira si o sustin pe Copanika” si baneaza pe toti cei care posteaza mesaje impotriva sa. In urma prezentei Iuliei la o emisiune televizata  aceasta a fost numita “sclava care s-a dus la Tv sa se laude ca i-a pupat picioarele frumoasei Copanika” pe pagina de admiratori. Din cei peste 5000 de prieteni ai Copanikai de pe facebook care lucreaza “la mama acasa” sau “director la Durex” Copanika a ajuns sa aiba dor cateva like-uri

Desi Copanika ar fi afirmat ca isi regreta fapta majoritatea persoanelor de pe site-urile de socializare nu cred in regretul batausei. “Nu va lasati dusi de niste cuvinte dragute pe care le poate spune oricine. Fata asta nu are constiinta. Sper sa fie tratata asa toata viata ei si nici o poarta sa nu i se deschida pe viitor”,  declara Andreea pe una din paginile de facebook creata impotriva copanikai.

“E clar ca se preface, nu ii pare rau de ce a facut! Regreta doar ca a ajuns intr-o lumina proasta” comenteaza altcineva pe reteaua de socializare.

Nu putini sunt cei care isi exprima dorinta atat pe paginile de facebook cat si la video-urile postate pe youtube, de a-i da o lectie Copanikai.

Bogdan, cel din cauza caruia Copanika si-a iesit din minti se absolva de orice vina declarand ca nu a avut nici o legatura cu bataia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-