Published On: lun, Oct 15th, 2012

Copanika a avut nota scazuta la purtare anul trecut, spune directorul

Share This
Tags

 Maine, in Consiliul Profesoral, se va decide soarta elevei violente * Dupa ce filmuletul postat pe internet, in care se vedea clar umilinta suportata de Iulia, eleva in clasa a IX- a a Liceului de Arta Hariclea Darclee, a ajuns si la cunostiinta inspectorilor scolari, conducerea Liceului Ion Ghica, unde agresoarea Angelica este eleva in clasa a X-a, a decis sa ia masuri in privinta acesteia *

 “Maine va avea loc Consiliul Profesoral si se va decide ce se va intampla. Am vorbit cu ea si a spus ca regreta fapta. Nu este unul dintre cei mai silitori elevi dar are note de trecere. Anul acesta nu ne-a facut probleme in schimb anul trecut a avut nota scazuta la purtare”, a adeclarat directorul Liceului Economic “Ion Ghica”, Andrei Puiu.

Filmuletul care a starnit reactii dupa ce a fost postat pe internet, a fost vizualizat si de inspectorii scolari, acestia ramanand socati de ceea ce pot face unele eleve. “Am vazut filmarea si am luat imediat legatura cu conducerea scolii. Eu nu pot lua decizii in acest sens insa este clar ca asemenea fapte trebuie pedepsite, iar decizia apartine liceului unde invata eleva”, a declarat Iulian Danielescu, seful Inspectoratului Scolar General.

De partea cealalta conducerea liceului Hariclea Darclee, unde invata victima spune ca Iulia este o elva model. “Este un copil foarte bun, ceea ce s-a intamplat este un lucru regretabil. Am luat legatura cu parintii si sunt foarte suparati, au depus si o plangere la politie si urmeaza sa se ia masurile necesare”, a declarat Neculai Ene, directorul Liceului de Arta.

Desi conflictul ar fi pornit de la un anume Bogdan, acesta posteaza pe site-urile de socializare ca el nu are nicio vina si nicio treaba cu acest incident, iar ceea ce s-a intamplat rezolva Politia.

 Dosar penal pentru lovire si amenintare

 Tanara care a fost agresata de batausa devenita “vedeta” peste noapte, a depus plangere penala la politie urmand ca organele abilitate sa cerceteze cazul. “Incidentul a avut loc miercuri, 10 octombrie, in parcarea unui bloc din municipiu. Noi am inceput verificarile, iar vineri, pe 12, fata agresata a depus plangere. S-a deschis un dosar penal pentru lovire si alte violente”, ne-a declarat inspector principal Jenel Sogor, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Pentru fapta comisa atat agresoarea cat si complicele ei, cea care filmeaza, risca 3 luni de inchisoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-