Published On: lun, Oct 15th, 2012

Copanik era nelipsita de la Curcubeu si CF

Share This
Tags

UPDATE: Raluca, tanara care a filmat interaga scena a declarat Inspectorilor de Politie ca a fost obligata sa filmeze. Astfel tanara vrea sa scape basma curata

* Locuitorii din blocul unde a fost agresata tanara de 15 ani au declarat ca nu au habar de acest incident *

Colegii lui Angelica Dima,  ne-au oferit informatii asupra locului in care s-a produs incidentul. Reporterii Infobraila au incercat sa vorbeasca cu locuitorii din zona, insa nimeni nu a fost martor al grozaviei.

Unul din instalatorii angajati de administratia de proprietari a blocului ne-a marturisit: “Nu stiu despre fata agresata nimic, insa va spun sincer ca vin foarte multi elevi aici in zona. Chiar la scara asta stau. Beau, fumeaza, sparg seminte. Uneori mai ies vecinii la ei si ii cearta, insa a doua zi tot acolo ii gasesti”.

Actele de violenta au avut loc pe strada Calea Galati, la scara 1, a blocului 1. Apropiatii agresoarei au marturisit ca aceasta isi petrecea timpul pe la CF sau Curcubeu, locuri bine cunoscute intre tinerii consumatori de droguri usoare, etnobotanice si alcool.

“Am vazut la televizor stirea cu aceasta fata. Imi pare rau ca nu am stiut ce se intampla chiar aici in geamul nostru. Daca vedeam asa ceva incercam sa intru intre ele, sa le despart. E urat pentru fete, domnisoare sa se poarte asa”, a declarat Ioana Valcu, o pensionara care locuieste in scara cu pricina.

Comentarii

comentariu

About the Author

-