Published On: mar, Oct 16th, 2012

Complicea Copanikai, Raluca Stoica, nu regreta nimic

Share This
Tags

In exclusivitate, reporterii Infobraila au reusit sa vorbeasca cu Raluca Stoica. La doar o ora dupa ce Consiliul Profesoral a liceului in care invata, a decis sa-i dea nota 2 la purtare si sa o sfatuiasca sa-si i-a talpasita la o alta unitate de invatamant. Intrebata daca regreta gestul facut a raspuns flegmatic: “Nu conteaza. Nu dau explicatii!”. In ciuda insistentelor reporterilor nostri, Raluca s-a comportat ca o fata trecuta prin multe, care nu se sfieste sa declare la misto ca nu conteaza ce a facut.

Comportamentul fetei din discutia purtata cu reporterii nostri a aratat ca preocuparea Ralucai Stoica, de faptul ca i se termina bateria inaintea atacului Angelicai Dima, zisa Copanika, impotriva Iulianei Lupu este o dovada clara de cinism si de premeditare a bataii pe care urma sa i-o administreze prietena ei mai mare.

Mai mult, reporterii nostri au aflat ca porecla “Copanika” i-a fost data Angelicai Dima datorita faptului ca se lauda peste tot cu picioarele ei irezistibile, de nurii acesteia bucurandu-se mai multi barbati fapt care ar trebui sa atraga atentia organelor de cercetare penala care nu au luat in calcul pana acum faptul ca cei care s-au bucurat de Copanika au incalcat legea, aceasta fiind minora. Prin urmare, asteptam sa-l vedem la audieri si pe Bogdan Bulgaru, care sa povesteasca daca afirmatia Copanikai atunci cand o umilea pe Iulia – “Vrei pula lu’ Bogdan” – este adevarata sau nu

Comentarii

comentariu

About the Author

-