Published On: lun, Oct 8th, 2012

Colegiul “Nicolae Balcescu” si-a ales miss si mister boboc

Share This
Tags

*  Balul a avut loc intr-un club brailean, eveniment la care au fost chemati cativa artisti din show-bizz-ul romanesc, pentru a face o atmosfera de zile mari *                                

Vineri seara liceenii s-au adunat in incinta unui club brailean, pentru Balul Bobocilor, eveniment  pe care organizatorii de la colegiul “Nicolae Balcescu” l-au gandit cu mult timp inainte. De prezentarea balului a avut “grija” Cosmina Pasarin, o tanara lansata in show-bizz pe spatele emisiunii “Vara ispitelor”. Aceasta a sosit in club inca de la ora 20:00 pentru a-si intra in rol. Balul a inceput, bobocii s-au prezentat, au dansat si juriul cu greu a deliberat. Organizatorii balului au inmanat premiul I pentru miss boboc Cosminei Cisleanu si mister boboc lui Robert Tanase, chiar daca concurentul echipei nu numarul 3, Bogdan Coconcea, campion national la dans sportiv, a avut sustinere mai mare din partea publicului. Primele trei perechi clasate pe podium au castigat o excursie gratuita de trei zile in statiunea Predeal. Sponsorii balului, multi la numar au asigurat prezenta cantaretilor de dance-house Raluka si a rapperu-lui Grasu XXL. Pentru prestatiile de vineri seara, Cosmina Pasarin a incasat 600 euro, Raluka cu cei trei dansatori- 1100 euro, iar Grasu XXL -1600 euro.

Alexandra Nistor, cu numele de scena Raluka, a facut show cu semi playback, fiind intr-o forma fizica de invidiat. Dupa aceasta, pe scena a urcat mult asteptatul Dragos Nichifor, cu numele de scena Grasu XXL, care a debutat cu un “Buna seara bai nebunilor”, ceea ce i-a facut pe elevii colegiului sa fie in delir. Pe versuri necenzurate, timp de o ora acesta a cantat live, iar toata lumea prezenta in club a dansat pana dimineata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-