Published On: lun, Oct 8th, 2012

Cimitirul Sfantul Constantin este inchis

Share This
Tags

* In ciuda faptului ca brailenii se plang de faptul ca, atunci cand ploua, mormintele din cimitire se surpa, conducerea infirma acest lucru *

Brailenii se plang de faptul ca, atunci cand ploua panza freatica creste, iar mormintele se surpa si se inunda. Sunt nemultumiti de faptul ca, foarte greu gasesc un loc de veci liber si acela doar la Cimitirul Municipal. “Eu am cripta la cimitir si de cate ori ploua o gasesc inundata, pentru ca nu exista scurgere. In fiecare an trebuie sa refacem crucile si mormintele ca se lasa pamantul”, a declarat Rodica Mihalache.

“Mama mea a murit anul acesta, in iunie si nu aveam unde sa o ingrop ca nu mai sunt locuri. Abia mi sa dat un loc tocmai la Cimitirul Municipal, iar dupa ce ploua, doar cu cizmele de cauciuc intri in cimitir”, a adaugat Margareta Nita, o alta braileanca nemultumita de situatia din cimitirele din oras.

Dupa cum confirma si cei de la Administrarea Cimitirelor, Sfantul Constantin este inchis de cativa ani. Doar cei care au mostenit locurile de veci mai pot beneficia de servicii funerare in Sfantul Constantin: “Nu mai avem locuri libere la Sfantul Constantin. Cimitirul este inchis, iar inundatii in cimitire nu au fost niciodata. Noi nu avem cunostinta de aceasta situatie. Daca exista nemultumiri, lumea trebuie sa vina sa faca reclamatii la sediul nostru si atunci vom lua masuri”, a declarat secretariatul Serviciului de Utilitate Publica, Administrare Fond Locativ si Cimitire, Braila.

Desi, foate multa lume este nemultumita de lipsa locurilor de veci si a conditiilor din cimitire, cei abilitati nu iau masurile necesare si nici nu vad aceste probleme ca pe unele grave.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-