Published On: vin, Oct 19th, 2012

Centrele comerciale le dau batai de cap negustorilor locali

Share This
Tags

* Speriati de gandul ca un nou magazin Carrefour ar putea sa se deschida la doar cativa pasi de tarabele lor, negustorii din Piata Mare au dat Primaria in judecata * In clasicul stil romanesc, reclamantii au lipsit de dezbaterea publica premergatoare emiterii autorizatiilor unde ar fi avut ocazia sa isi impuna punctele de vedere *

Gandul ca magazinul bine cunoscutului retailer francez ar putea sa le fure si asa putinii clienti pe care ii mai au, ii ingrozeste pe comerciatii locali. Tocmai acest gand i-a impins pe tarabagii braileni sa dea Primaria in judecata. “Daca se deschide Carrefour-ul aici, nu mai avem nici un client”, a declarat un comerciant din Piata Mare, speriat de faptul ca nu o sa mai aibe cui sa-si vanda produsele. Instanta de judecata nu le-a dat insa castig de cauza negustorilor, pierzandu-si astfel si ultima speranta ca mai pot face ceva pentru a impiedica deschiderea “magnetului de clienti”.

Nici oamenii care sunt clienti fideli ai pietelor, nu vad cu ochi buni deschiderea noul magazin, care va fi al IV-lea din Braila. “Chiar daca se deschide Carrefour in zona, eu tot de la piata o sa cumpar. Aici sunt produse romanesti, nu din import”, a precizat Marius Lupascu, un brailean prezent in piata.

Pe langa magazinele Carrefour deschise in Braila, se numara si Billa, Kaufland, Penny Market, Metro sau Selgros, care se intrec in promotii, pentru a atrage de partea lor, cat mai multi clienti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-