Published On: mie, Oct 3rd, 2012

Caravana SEV a sosit la Braila

Share This
Tags

* Sala de festivitati a Bibliotecii Panait Istrati a gazduit astazi de la orele 9:30 Caravana SEV *

Caravana SEV este parte a proiectului MOVE (Mobilitate sI Voluntariat in Europa) implementat de Pro Vobis. Pro Vobis este organizatorul la nivel national a activitatilor de tip suport pentru Serviciul European de Voluntariat. Caravana Sev are loc in mai multe judete ale tarii in perioada15 septembrie-15 octombrie.

La nivelul judetului Braila organizatiile implicate in proiectul Caravanei SEV sunt ANMFR “Louis Pasteur” – Club Voltin Braila si Centrul de Tineret Tinklub.

Clubul Voltin se afla la cel de-al saptelea proiect SEV iar Centrul de Tineret Tinklub la primul proiect .

Caravana SEV isi propune sa creasca interesul tinerilor cu privire la voluntariat, sa promoveze si sa ofere mai multe informatii despre Serviciul European de Voluntariat dar  si cum pot accesa un stagiu SEV intr-o alta tara. Voluntarii straini care activeaza in cadrul Centrului de Tineret Tinklub printr-un stagiu SEV au fost prezenti la eveniment. Elevi ai Liceului Pedagogic si membri ai altor ONG-uri precum Europe Direct au fost deasemena invitati. Organizatorii evenimentului au invitat pe cei prezenti sa exprime care sunt asteptarile si temerile pe care le au in legatura cu acest eveniment si ce contributii cred ca pot aduce. Invitatii au avut ocazia sa vada si un film de promovare a Serviciului European de Voluntariat  realizat de Pro Vobis in care voluntari romani si straini povestesc despre experienta lor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-