Published On: mie, Oct 24th, 2012

Candidatul ARD este alaturi de familia Luizei Bacanu

Share This
Tags

* Marian Fusea s-a declarat ingrijorat de situatia in care se afla tanara din Faurei, accidentata weekendul trecut in capitala de un demnitar rus *

Candidatul ARD pe Colegiul 1, la Camera Deputatilor si-a manifestat indignarea fata de autoritati, in ceea ce priveste imunitatea demnitarului rus, care a accidentat o studenta din Faurei. Marian Fusea considera ca nu este normal ca un inalt demnitar sa beneficieze de imunitate si scutire de la verificare. Totodata, democrat-liberalul a anuntat ca este alaturi de familia victimei, care se afla inca internata, in stare grava: „Nu este normal ca un inalt demnitar sa beneficieze de imunitate si scutire de la verificare, atentie, standard in cazuri de circulatie doar pentru simplul fapt ca lucreaza in mediul in care lucreaza. Nu imi doresc sub nicio forma sa convietuim intr-o societate de acest tip. Motiv pentru care, sunt alaturi in totalitate de familia indurerata si sper din toata inima ca Luiza sa isi revina complet pentru a-si continua studiile in Bucuresti”.

Fusea a mai adaugat faptul ca astfel de cazuri se intampla des, insa acestea nu sunt mediatizate decat daca implica persoane publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-