Published On: Soare, Oct 14th, 2012

Brailenii sunt nemultumiti de lucrarile de reabilitare

Share This
Tags

 * Dupa ce mai multe strazi din municipiu au fost racordate la reteaua cu apa si canalizare, oamenii sunt nemultumiti de ceea ce a ramas in urma *

 Brailenii sunt nemultumiti de lucrarile de reabilitare a strazilor. Oamenii reclama ca dupa fiecare ploaie nu mai pot iesi din case din cauza noroiului de pe strada.

“Este bine ca ne-au tras si noua canalizare pe strada, dar acum nu mai putem sa iesim din casa. Daca tot au facut ceva pe strada, puteau sa si asfalteze dupa ce au terminat. Mai mult au stricat strazile cu sapaturile pe care le-au facut”, a declarat Ion Petre, un brailean nemultumit de situatia actuala a strazilor pe care s-au desfasurat lucrari de reabilitare.

Chiar daca primarul Aurel Simionescu a promis ca strazile proaspat racordate la reteaua cu apa si canalizare a orasului vor fi renivelate cu piatra, acestea seamana cu vulcanii noroiosi dupa fiecare ploaie.

Oamenii vor sa mearga sa faca o sesizare la Primarie in acest sens, pentru ca problema lor sa poata fi rezolvata intr-un fel.

Comentarii

comentariu

About the Author

-