Published On: vin, Oct 12th, 2012

Braileni dati in urmarire au fost prinsi de politistii

Share This
Tags

* Doua persoane urmarite la nivel international au fost depistate de politistii braileni *

 În urma unor activitati specifice desfasurate de politistii din cadrul Biroului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale, sprijiniti de luptatori de la Serviciul de Interventie Rapida, în ziua de 10.10.2012, la orele 6.00, a fost depistat, pe raza municipiului, C.S. (40 de ani), brailean, urmarit la nivel national si international, întrucât autoritatile judiciare din Franta au emis împotriva lui mandat european de arestare, pentru comiterea infractiunilor de trafic de fiinte umane împotriva unui minor, instigare si asociere în vederea comiterii de infractiuni.

Cel în cauza a fost condus la Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Galati, care a dispus masura retinerii pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J. Galati.

Urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata pentru emiterea mandatului provizoriu de arestare preventiva în vederea predarii catre autoritatile franceze.

De asemenea, pe timpul actiunii, politistii au pus în executare sentinta penala emis, la data de 3.09.2012, de Judecatoria Braila, privind masura de siguranta a internarii medicale într-un spital de specialitate a brailencei R.M. (37 de ani).

Aceasta a fost internat în Spitalul “Sfântul Pantelimon” Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-