Published On: mar, Oct 30th, 2012

Braila cauta contabili. AJOFM formeaza somerii braileni pentru au deveni contabili

Share This
Tags

* AJOFM organizeaza cursuri de formare profesinala in ocupatia de contabil pentru brailenii aflati in cautarea unui loc de munca *

Conditia pentru a putea fi inscris la cursurile de contabil este ca nivelul minim de studii sa fie liceul. Cheltuielile pentru formarea profesionala vor fi suportate din bugetul asigurarilor de somaj iar navetistilor li se vor deconta abonamentele sau biletele de transport .

Mai multe informatii despre cursul de contabil se pot gasi la sediul AJOFM din Bulevardul Dorobantilor, nr. 603-605 sau la sediul Centrului de Formare Profesionala, din strada Sergent Tataru, nr.2, corp B, etaj 3.

În primele 9 luni ale anului, AJOFM Braila a cuprins la cursuri de formare profesionala 571 persoane dintre care la cursurile finantate din bugetul asigurarilor de somaj au participat 420 de someri care s-au calificat în meseriile: lucrator in constructii, constructor drumuri si poduri, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, contabil, operator introducere validare prelucrare date, ospatar (chelner), vânzator în unitati de alimentatie, lucrator în agroturism, patiser, agricultor în culturi vegetale si crescator animale.

Dintre brailenii care au absolvit cursuri de formare profesionala 109 au reusit sa se angajeze. La cursurile finantate din fonduri europene au fost cuprinsi 151 someri. Printre calificari se numara: agent paza si ordine, tehnician ecolog, agent vânzari, mediator, alpinist utilitar, cofetar-patiser, lucrator pentru salubrizare, salvamar, sudor, expert în sanatate si securitate în munca, inspector resurse umane, lucrator în cresterea animalelor, scafandru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-