Published On: lun, Oct 1st, 2012

Bomboane si flori pentru pensionarii caminelor de batrani

Share This
Tags

* Autoritatile brailene au fost alaturi de batrani, de Ziua Internationata a Persoanelor Varstnice *

Cu ocazia Zilei Varstnicului, care se sarbatoreste in fiecare an pe data de 1 octombrie, pensionarii din cele 3 camine de batrani, din Braila au sarbatorit alaturi de oaspeti.

Ei s-au bucurat de vizita viceprimarului Doinita Ciocan si a directoarei de Cultura, Tineret si Sport, din cadrul Primariei Braila, Camelia Gusatu, care a oferit flori si bomboane pensionarilor, dar si a directoarei Directiei de Asistenta Sociala, Nicoleta Oancea. Alaturi de batrani au fost si copiii inscrisi in cadrul Palatului Copiilor, care au oferit un moment artistic, incantandu-i pe sarbatoriti cu cantecele lor.

Autoritatile i-au vizitat la ora 10.00 pe cei 139 de pensionari de la Caminul Lacu Sarat, apoi pe cei 90 de la Caminul Sfantul Nicolae, iar la ora 11.15, autoritatile au ajuns si la cei 95 de pensionari cazati la Caminul Sfintii Petru si Pavel.

Conducerea Caminului Lacu Sarat a oferit astazi, masa festiva pensionarilor, spectacol organizat de formatia Rubin si urmeaza o vizita la Manastirea Maxineni.

Bunicii de la Caminul Sfantul Nicolae, au primit din partea personalului, cate o diploma drept stimulent pentru “Cele mai harnice maini”, “Bunicuta harnica”, “Miss bunicuta”, sau “Rapsod popular”. Ei s-au bucurat si de prezenta elevilor de la Liceul Teoretic “Mihail Sebastian”, care au recitat poezii dedicate sarbatoritilor.

O parte dintre pensionari sunt invitati la o masa festiva la un restaurant din orasul nostru, iar la pranz, personalul caminului a oferit tuturor o masa imbelsugata.

Cele 60 de femei si cei 35 de barbati de la caminul Sfintii Petru si Pavel au sarbatorit impreuna la masa festiva, dupa care au plecat la plimbare in Gradina Publica si apoi au participat la jocuri de table si sah, ecestea fiind unele dintre pasiunile lor.

Ultimul moment dedicat varstnicilor, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice, are loc marti, 02 octombrie 2012, incepand cu ora 18.00 la Teatrul “Maria Filotti”, unde va fi pus in scena spectacolul “Piatra din casa”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-