Published On: mie, Oct 10th, 2012

Basescu cere reexaminarea legii care introduce bacalaureatul profesional

Share This
Tags

* Ministrul Educatiei. Ecaterina Andronescu il acuza pe consilierul prezidential, Daniel Funeriu, de faptul ca nu iI pasa de tineri *

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, 9 octombrie, reexaminarea legii care introduce Bacalaureatul profesional, sustinând ca insuficienta reglementare a acestuia este de natura sa afecteze calitatea învatamântului si buna desfasurare a examenului de Bacalaureat pentru anul viitor.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca: “Acest demers este strict mâna lui Funeriu” si ca: “saptamâna viitoare, actul normativ va trece rapid prin Parlament”.

Ministrul Educatiei a mai spus ca solicitarea sefului statului de reexaminare a legii a fost facuta exact în ultima zi prevazuta de lege, si nu mai devreme, astfel ca, în opinia ei, s-au pierdut doua saptamâni în demersul pentru introducerea bacalaureatului profesional din 2013.

Ecaterina Andronescu este de parere ca: “Este rea credita din partea domnului Funeriu. A dovedit, o data în plus, ca nu îi pasa de tineri. Atunci când ai responsabilitati, trebuie sa înveti sa îti pese”.

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, cererea de reexaminare asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 73/2010 pentru modificarea Legii învatamântului nr. 84/1995.

Comentarii

comentariu

About the Author

-