Published On: vin, Oct 5th, 2012

Balcan se viseaza prefect

Share This
Tags

* Pe langa celelalte nume vehiculate pentru functia de prefect si lui Viorel Balcan i-ar surade acest post, spun sursele Infobraila *

Un alt nume vehiculat pentru functia de prefect este cel a lui Viorel Balcan, care a fost perlamentar PSD, apoi a trecut la PDL si care mai nou este in PNL. Incertitudinea candidaturii pentru Colegiul 3 precum si traseul alunecos al fostului prefect al Brailei, il determina pe Viorel Balcan sa-si doreasca din nou sa “guste”  succesul.

Sursele noastre spun ca Balcan ar dori sa se intoarca la Prefectura dupa ce in 1996 a fost prefect PSD. Contactat telefonic, politicianul Balcan a spus ca: ”Sunt niste barfe la nivel local, nu vreau sa intru in asemenea discutii, nu se cade, stiu…am fost sunat si dimineata ca vezi Doamne, dar nu cred, nu e adevarat”, a precizat Viorel Balcan. Din spusele acestuia se pare ca deputatia e mai buna: “Eu la deputatie ma orientez, spre Colegiul 3”, a mai declarat Balcan. Noi am dori sa se stabilizeze intr-un partid anume si sa nu ne mai ameteasca atat cu slalom-ul politic.

Comentarii

comentariu

About the Author

-