Published On: Soare, Oct 14th, 2012

Avem bani de pensii, salarii, indemnizatii si alte cheltuieli

Share This
Tags

* Premierul Victor Ponta a declarat, astazi ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, pana la sfarsitul anului, fondurile necesare in acest sens urmand sa fie realocate din alte parti *

 “Avem bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si pentru functionarea institutiilor statului, dar realocandu-i din alte parti”, a afirmat, duminica, intr-o conferinta de presa premierul Victor Ponta.

Acesta a reclamat ca s-a ajuns in aceasta situatie pentru ca fostul Guvern a construit bugetul doar pentru primele zece luni ale anului. “Guvernul trecut a considerat ca anul 2012 are doar zece luni, insa obligatia mea este sa asigur functionarea tuturor institutiilor statului pana la sfarsitul anului 2012”, a declarat Ponta, subliniind ca sunt bani pentru pensii, salarii, indemnizatii si alte cheltuieli necesare bunei functionari a institutiilor statului.

Intrebat daca a stiut de la inceput despre aceasta situatie, premierul Victor Ponta a declarat ca a descoperit pe parcurs toate acele fonduri pe care fostul Guvern nu le-a prevazut. “Am descoperit pe parcurs toate acele fonduri pe care fostul Guvern nu le-a prevazut”, a mai spus Ponta.

Acesta spune ca exista doua explicatii pentru aceasta, si anume ori fostul Guvern a alcatuit un buget nerealist, ca sa arate institutiilor internationale ca s-a adoptat un bugetul si e bine, ori s-au gandit ca nu vor mai fi ei la guvernare si atunci va veni altcineva care va rezolva situatia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-