Published On: mar, Oct 23rd, 2012

Autostrada electorala “Da mai bine sa tai o panglica in prag de campanie electorala”

Share This
Tags

* Alexandru Nazare, presedintele PDL Braila il acuza pe Ponta de asumarea meritelor pentru deschiderea tronsonului de Autostrada Timisoara – Lugoj *

Presedintele PDL, Alexandru Nazare il ataca dur pe premierul Victor Ponta. Nazare considera ca primul ministru isi face campanie electorala pe munca Guvernului Boc, aruncand vina pe blocajul financiar din lucrarile pe infrastructura, in curtea PDL-ului.

“Astazi se deschide circulatiei un nou tronson de autostrada, care de fapt era finalizat de mai mult de o luna de zile. Premierul Ponta a amanat personal aceasta deschidere, probabil din calcule electorale, gandind ca da mai bine sa tai o panglica in prag de campanie electorala. Este vorba de lotul 1 din Timisoara-Lugoj, aproximativ 10 km, care vor face legatura intre Izvin si Giarmata, asigurand astfel si conexiunea cu autostrada Timisoara – Arad, deschisa circulatiei in decembrie 2011. Am explicat in interviul din aprilie 2012, importanta finalizarii inainte de termenul contractual al acestei portiuni, traficul greu din zona Timisoarei fiind in mare parte decongestionat. Sper ca domnul Ponta e multumit ca datorita guvernarilor de dreapta, guvernul sau poate acum prezenta o deschidere de autostrada, inainte de termenul stipulat in contract”, a declarat presedintele PDL Braila, Alexandru Nazare.

Mai mult, acesta il acuza pe Ponta ca nu are ca prioritate finantarea investitiilor din infrastructura si apeleaza la propaganda ieftina pentru a ascunde acest lucru electoratului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-