Published On: mie, Oct 3rd, 2012

Arte si meserii la inceput de an

Share This
Tags

* Scoala populara de Arte “Vespasian Lungu” a inceput noul an cu peste 400 de cursanti *

Iubitorii de arta care au vrut  sa urmeze un curs de specialitate au dat curs inscrierilor la cele 5 sectii ale scolii: muzia,coregrafie, teatru, arte plastice si arte cine-foto. {nscrierile pentru anul I s-au terminat continuanduse cele pentru cursantii din anii 2, 3, 4 si 5 de studiu. Ponderea cea mai mare a cursantilor o are specializarea de canto unde sunt inscrisI un sfert din toti cursantii scolii. Locul al doilea este ocupat de specializarea de coregrafie urmata apoi de arte plastice si chitara. Aceasta s-a schimbat fata de anul trecut cand ponderea cea mai mare o detineau cursurile de coregrafie. Numarul inscrierilor pana acum le-au depasit pe cele de anul trecut. ajungand la peste 400 de cursanti “Asteptam ca inscrierile sa depaseasca 500 anul acesta” a declarat directorul institutiei, George Romeo Bunea. Numarul mare de cursanti la canto a impus angajarea unui cadru didactic suplimentar la aceasta sectie pentru a face fata. Cursurile de actorie primesc si ele de la an la an mai multi cursanti meritul pentru acest luru fiind atribuit actritei Catalina Nedelcu “Ea este ce acare face ca numarul celor inscrisi sa creasca de la un an la altul prin priceperea si daruirea de care da dovada si modului de predare”, a adaugat directorul institutiei.

Scoala Populara de Arte are sectii si in judet in comunele Rosiori, Baraganu, Gemenele, Tufesti si in orasul Faurei. {ncepand cu acest an functioneaza doua sectii noi in Vadeni si Romanu.

Cu prilejul zilei comunei Zavoaia pe 6 octombrie }coala Populara de Arta va participa cu un spectacol muzical si coregrafic.

Comentarii

comentariu

About the Author

-