Published On: mie, Oct 17th, 2012

Angajatii CET si-au primit o parte din bani

Share This
Tags

* Operatorul local de termoficare a platit angajatilor lichidarea pentru luna iulie* In cursul acestei saptamani, conducerea societatii a promis angajatilor ca isi vor primi si salariul pe luna august in totalitate *

Dupa ce Primaria i-a alocat 2 milioane de lei, CET a inceput sa plateasca din drepturile salariale restante ale angajatilor. Conducerea societatii a promis angajatilor, ca in cursul acestei saptamani, vor fi platite si drepturile salariale pe care acestia le mai au de primit.

“Deocamdata am primit lichidarea pentru luna iulie, dar conducerea ne-a promis ca vom primi in aceasta saptamana si banii pentru luna august”, a declarat liderul de sindicat, Parlog Gheorghita.

Lichidarea pentru luna iulie a fost platita in 2 transe. Vineri, dupa sedinta extraordinara CLM, angajatii au primit jumatate din bani, iar cealalta jumatate a ajuns in mana muncitorilor in cursul zilei de luni.

Suma alocata de Primarie catre CET, a salvat operatorul local de termoficare de la “inghet”. O parte din suma este folosita pentru plata in avans a gazului metan, restul este disponibil pentru alte cheltuieli ale unitatii, inclusiv pentru salarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-