Published On: vin, Oct 19th, 2012

Anchetatorii au gasit infractorul celor sase furturi din autoturisme

Share This
Tags

Judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale-Compartimentul Furturi din Auto au continuat sa desfasoare activitati investigative in cauze inregistrate cu autori necunoscuti si l-au depistat pe infractor. Acesta are varsta de 34 ani, din municipiu, despre care existau suspiciuni ca a comis mai multe furturi din autoturisme.

In urma probatoriului administrat s-a stabilit ca acesta a savarsit un numar de sase furturi din autoturisme, parcate pe raza municipiului, in perioada februarie – septembrie 2012, pe timp de zi si de noapte, prin folosirea de chei potrivite.

“Prejudiciul total cauzat este in valoare de 1.500 de lei si consta in bunuri, precum un radio-cd, o roata de rezerva, o baterie acumulator, doua portofele cu acte si suma de 430 de lei, politistii recuperandu-l in proportie de 20 la suta. Impotriva autorului a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat, dosar care a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de incepere a urmaririi penale. Cercetarile sunt continuate cu acesta in stare de libertate, pentru stabilirea intregii activitati infractionale”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-