Published On: joi, Oct 4th, 2012

Amenzi usturatoare pentru comercianti

Share This
Tags

* 15 sanctiuni contraventionale au fost aplicate societatilor comerciale care nu respectau normele legale de functionare *

Politia Locala a efectuat verificari in perioada 25 septembrie -02 octombrie la 48 de societati comerciale. Politistii locali au aplicat 15 amenzi contraventionale in valoare de 12.650 de lei, la 15 dintre societatile verificate care nu respectau normele legale de funtionare.

In atentia Politiei Locale s-au aflat si comerciantii stradali neautorizati, iar pe timpul verificarilor au fost sanctionate 3 persoane. Veniti din mediul rural pentru a-si vinde produsele, oamenii prefera sa faca comert stradal pentru a evita platirea taxei de inchiriere a unei tarabe intr-o piata. Chiar si in cele mai mari intersectii ale orasului sunt int@lniti astfel de comerciati, care isi improvizeaza mici tarabe pentru a se descotori repede de marfa.

Politia Locala va continua verificarile pe linia combaterii comertului stradal neautorizat si pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Comentarii

comentariu

About the Author

-