Published On: mar, Oct 30th, 2012

Alianta Romania Dreapta si-a depus candidaturile PDL se remarca cu un numar de 3 candidati

Share This
Tags

* A venit randul ARD-ULUI sa ia cu asalt Biroul Electoral Judetean *

Cei 7 candidati ai Aliantei Romania Dreapta s-au [ntalnit ieri in cadrul Biroului Electoral Judetean pentru depunerea candidaturilor la alegerile parlamentare.

Candidatii Aliantei Romania Dreapta pentru Camera Deputatilor, au ca medie de varsta cifra de 35, alianta mizand se pare pe puterea de munca si entuziasmul tinerilor. Ii prezentam pe cei cinci candidati la fotoliul de deputat. Marian Fusea, In Colegiul 1 are 31 de ani si este actualmente consilier municipal PDL, fost presedinte interimar pentru trei zile a filialei PDL, de profesie economist. Alexandru Nazare, candidat In Colegiul 2 are 32 de ani si este presedintele filialei judetene a PDL Braila. Nazare a fost Ministru al Transporturilor In Guvernul Mihai Razvan Ungureanu, dupa 2 ani ca secretar de stat la Transporturi si la Finante si fost europarlamentar. Daniel Mitrofan, candidat In Colegiul 3, are 44 de ani, consilier municipal PDL,  si este presedintele filialei municipale PDL. Silviu Bulgaru, candidat In Colegiul 4 are 35 de ani, de profesie economist. Marius Terzea, candidat In Colegiul 5 are 32 de ani si este presedintele filialei judetene a partidului Forta Civica, economist. Cei doi candidati la Senat, coincidenta, au aceeasi varsta si sunt oameni de afaceri. Lucian Ivan, candidat la Senat In Colegiul 1 are 54 de ani, antreprenor. Mihai Stefanescu, candidat la Senat In Colegiul 2 are 54 de ani si este presedintele filialei judetene a partidului Noua Republica, antreprenor.

“ Venim In fata brailenilor cu cea mai tanara si dinamica echipa pentru Parlament. Sunt mandru sa candidez alaturi de tineri de succes, profesionisti, care au construit firme importante In Braila si au creat si mentinut sute de locuri de munca. Ei au facut pentru acest judet ceea ce politicienii USL, care Il conduc de peste 20 de ani, nu au fost In stare sa faca – au generat valoare si prosperitate. Sunt oameni muncitori, cinstiti, care nu au facut bani lucrand cu statul si care au decis sa ia atitudine si sa se implice. La fel ca majoritatea brailenilor, nu se simt reprezentanti de politicienii fara viziune care au reprezentat Braila In Parlament si care considera ca puterea li se cuvine. Un oras care putea fi acum un centru prosper de comert si afaceri a ajuns sa fie dominat de saracie, somaj si subdezvoltare. Impreuna trebuie sa repunem Braila pe calea cea dreapta, a scris pe pagina sa de Facebook, copresedintele ARD Braila, Alexandru Nazare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-