Published On: mar, Oct 30th, 2012

Administratia CET-ului a dat verdictul, 65 de salariati vor fi disponibilizati

Share This
Tags

* Angajatii de care se va descotorosi CET-UL pana la sfarsitul acestui an vor beneficia de plata a sase salarii compensatorii*  Valoarea unui salariu mediu net pe unitate este de 1.260 de lei *

Dupa ce au muncit o viata intreaga pentru operatorul local de termoficare, salariatii care vor fi disponibilizati vor primi doar 7.560 de lei. Fiecare salariat va primi timp de sase luni suma de 1.260 de lei.

Conducerea CET-ului s-a intalnit astazi cu sindicatele pentru a discuta despre soarta celor 65 de angajati care vor parasi societatea. Incepand cu data de 19 noiembrie, angajatii vor intra in preaviz, urmand ca pe 16 decembrie sa inceteze contractul de munca. In functie de lista intocmita de CET, cu angajatii care vor fi disponibilizati, operatorul local de termoficare isi va achita si contributiile restante pe care le are fata de AJOFM, astfel incat, salariatii sa beneficieze de ajutor de somaj.

“Sedinta a durat trei ore, iar angajatii care vor pleca isi vor primi toate drepturile. Din luna decembrie ne vom desparti de colegii nostri si speram sa nu mai avem parte si de alte restructurari”, a declarat liderul de sindicat Gheorghita Parlog.

Dupa disponibilizari, operatorul local de termoficare va ramane cu 307 salariati, in acest numar fiind inclusi si cei care asigura paza institutiei.

In cusul acestei saptamani, sefii de la CET vor bate palma cu furnizorul de gaze, iar brailenii vor avea din nou caldura in case.

Comentarii

comentariu

About the Author

-