Published On: joi, Oct 4th, 2012

Adelin Soare, presedintele CF Braila, nu vrea ca partida din optimi cu Otelul Galati sa se joace la Braila!

Share This
Tags

Asa dupa cum v-am informat in timp util, CF Braila a aflat miercuri numele adversarului din optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, acesta fiind echipa fanion a orasului vecin: Otelul Galati! Comform tragerii sorti, partida ar trebui sa se joace la Braila deoarece CF-ul a fost primul scos din urna, dar, in mod normal, locul de desfasurare a jocului va fi stabilit zilele urmatoare in functie de dorinta vreunei televiziuni de a transmite meciul. Avand in vedere ca sunt opt partide in aceasta faza a competitiei, si meciul poate fi transmis si la lumina zilei, de la Braila, presedintele clubului brailean face tot posdibilul ca jocul sa aiba loc la Galati!

Este foarte surprinzatoarea dorinta celui pus sa conduca destinele fotbalului brailean, in conditiile in care Adelin Soare nu a avut, nu are, si nici nu va avea vreo data treaba cu fotbalul. Poate doar la fotbalul cu nasturii sa se priceapa mai bine! Surse demne de incredere, apropiate”conducatorului iubit” ne-au dezvaluit motivele pentru care Soare vrea vrea ca partida sa se joace la Galati. Din cate se pare, numitul Adelin Soare ar incasa personal niste bani de la conducerea clubului galatean daca partida se va juca in orasul vecin, bani care nu vor ajunge niciodata in visteria clubului brailean, ci in propriile lui buzunare! Pentru acest lucru nu-i trebuie decat un acord scris ca este de acord ca CF Braila sa joace la Galati, iar in cazul unui eventual succes al Otelului, partea domului „presedinte” s-ar mai rotunji cu câtiva euroi! Ca asa este in fotbal! Totodata mai marele fotbalului brailean a mai promis o prima pentru fiecare jucator dupa eliminarea Viitorului Constanta din Cupa, dar din câte se pare tot fiecare jucator va trebui sa achite lui Adelin Soare, personal, o mica parte din beneficiul pe care-l va incasa! Dar nu stim insa cand si unde va avea loc acest lucru.

Asa ca, dragi microbisti braileni va trebui sa-i multumiti lui Adelin Soare daca veti merge in excursie (pe banii vostri) la Galati pentru a vedea meciul de Cupa cu Otelul, si din câte se pare tot lui trebuie sa-i multumiti pentru…infrângerea de acasa cu Sageata Navodari. Prietenii stiu de ce!

Asa ca punem si noi o intrebare de bun simt: CAT VA MAI FI SUPORTAT IN FUNCTIE ACEST „PRESEDINTE”, in conditiile in care oamenii care au facut ceva bun in fotbalul brailean au fost inlaturati de la club sau nu se pot intoarce din cauza acestui Adelin Soare?

Comentarii

comentariu

About the Author

-