Published On: mar, Oct 2nd, 2012

Accident rutier la Km 10

Share This
Tags

In urma accidentului rutier de la Km 10 au rezultat 4 victime. Doua echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean s-au deplasat la fata locului pentru a acorda ingrijirile medicale care se impun celor 4 victime.

C.,D in varsta de 31 de ani, soferita unuia dintre autoturisme prezenta dureri in hipohondrul drept si baza toracelui drept, palpitatii, axietate si ameteli.  C.F barbat de 31 ani era pasager dreapta si a fost gasit de echipajul de pe ambulanta constient orientat cu multiple plagi punctiforme pe scalp cu hemostaza spontana, hematom frontal si escoriatii la genunchiul stang.

O alta victima,  C.I barbat in varsta de 28 de ani prezenta in urma accidentului durere acuta in zona cervicala, parestezii ale membrului superior drept. C.D femeie in varsta de 23 de ani a fost si ea implicata in accident. Aceasta prezenta la sosirea ambulantei cefalee occipitala si durere difuza flancul stang.

In urma coliziunii unul dintre autovehiculele implicate in accident s-a rasturnat.  Victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-