Published On: joi, Oct 25th, 2012

Un tractorist a fost inghitit de Dunare

Share This
Tags

UPDATE: In jurul orelor 13.00, cadavrul tanarului Ionel Olteanu, in varsta de 22 de ani din Tufesti a fost scos de o echipa a scafandrilor. Acesta se afla in cabina tractorului si nu a mai avut sansa sa iasa la suprafata.

* In dreptul comunei Stancuta la trecerea de bac, un tractor si cele doua remorci au cazut in Dunare * Una din cele doua persoane care se afla iIn cabina acestuia a reusit sa se salveze, iar cealalta s-a inecat *

Astazi dimineata in jurul orelor 10:00 la trecerea bac de la km 216, Stancuta, un tractor care avea doua remorci a cazut in apele fluviului Dunarea. Tractorul, proprietate personala a lui Nicu Dubeschi, de 42 ani din satul Tufesti s-a scufundat cu 10 metri inainte de a urca rampa bacului. In cabina tractorului erau soferul si nepotul acestuia, Ionel Olteanu de 22 ani. Acesta din urma nu a reusit sa se salveze, iar in aceste momente echipajul Politiei de Frontiera Braila face cercetari la fata locului in asteptarea echipelor de la ISU si a scafandrilor. Tractoristul si nepotul sau fusesera in padurea de pe malul celalalt al Dunarii pentru a aduce lemne de foc. Primarul comunei Stancuta, Nicu Turcu, prezent la fata locului ne-a declarat ca: “Tractoristul Nicu Dubeschi si nepotul sau care s-a inecat veneau de la padurea care se afla la maturitate si unde se taiau lemne, iar la urcarea pe rampa, tractorul a pornit singur si a cazut in apa impreuna cu cele doua remorci. In cadere, geamurile cabinei s-au spart reusind sa se salveze numai tractoristul, nepotul acestuia fiind inghitit de ape, Asteptam echipajele de la ISU si scafandri”, a spus primarul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-