Published On: Soare, Oct 21st, 2012

139. 000 de euro pentru mitingul USL

Share This
Tags

* Mitingul USL de pe Arena Nationala a costat în jur de 139.000 de euro fara TVA *

“Mitingul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, care a avut loc miercuri dupa-amiaza, pe Arena Nationala din Capitala, in prezenta a peste 70.000 de participanti, a costat in total in jur de 139.000 de euro fara TVA, a declarat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea a precizat, intr-o emisiune televizata ca in suma de 139 de mii de euro sunt incluse inchirierea stadionului – în jur de 40.000 euro, serviciile de paza, serviciile de curatenie, branding si tiparire de materiale electorale, alte cheltuieli.

Liviu Dragnea a subliniat ca transportul sustinatorilor USL din tara, la mitingul din Capitala a fost suportat de fiecare organizatie judeteana in parte, el mentionand ca acestea au achitat costurile deplasarilor din cotizatiile membrilor de partid.

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, joi ca ar trebui constituita o comisie parlamentara de ancheta privind provenienta banilor cheltuiti la lansarea candidatilor USL, ea afirmand ca in urma cu cinci luni “PSD era falit”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-