Published On: vin, Oct 5th, 2012

10% mai putin la plata caldurii

Share This
Tags

*In cazul in care furnizarea energiei termice va fi reluata in aceasta iarna pretul nu va scadea dar primaria va acorda o subventie de 10% cetatenilor braileni *

Pretul de facturare a ajuns la 411 lei pe gigacalorie. Accest pret de productie, transport, distributie si furnizarea a energiei termice in sistem centralizat a fost stabilit in baza unei hotarari a consiliului local. In afara de subventia de la bugetul local se are in vedere si o schema de subventii de la guvern conform spuselor viceprimarului Alexandru Danaila.

Subventia de 10% din fondurile bugetului local a dus la stabilirea unui pret de facturare  pentru populatie la 369, 89 lei pe gigacalorie.

Pe langa aceasta subventie familiile nevoiase ar mai putea primi un ajutor financiar in functie de venituri. Ajutorul care a fost aprobat intr-o hotarare a Consiliului Local in luna septembrie  se va acorda persdoanelor cu dificultati financiare. Acest ajutor poate fi ajustat in functie de reglementarile guvernamentale care vor veni pe parcurs.

Comentarii

comentariu

About the Author

-