Published On: joi, Oct 18th, 2012

“Eu vreau sa-mi cunosc drepturile”

Share This
Tags

* Dreptul la educatie, la exprimare sau la protectie sunt doar cateva dintre drepturile copiilor stabilite la nivel mondial, de aceea orice copil trebuie sa le cunoasca si sa fie informat in legatura cu acestea, oriunde s-ar afla, acasa, la scoala sau in institutiile de ingrijire *

In acest context, Asociatia “Centrul de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Dutabila” Braila, prin Centrul Europe Direct Braila, in parteneriat cu Promenada Mall Braila lanseaza concursul “Eu vreau  sa-mi cunosc drepturile!”, adresat elevilor din clasele V-VIII.

In acest sens, unitatile de invatamant din municipiul si judetul Braila sunt invitate sa inscrie in concurs pana la data de 9 noiembrie, o echipa formata din 5 elevi provenind din clasele de gimnaziu.

Concursul ,,Eu vreau sa-mi cunosc drepturile” va imbina rolul educativ al probelor, pe care elevii trebuie sa le parcurga, cu rolul distractiv al jocurilor in context non-formal.

Echipelor participante li se vor acorda diplome si premii surpriza oferite de Centrul de Informare Europe Direct Braila si de partenerul concursului, Promenada Mall Braila.

Competitia se va desfasura in data de 20 noiembrie, cand intreaga lume celebreaza Ziua Internationala a Drepturilor Copilului.

Regulamentul concursului si formularul de inscriere pot fi descarcate de pe site-ul CentruluiI de Informare Europe Direct Braila, www.infocid.ro/e-direct/, sectiunea concursuri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-