Published On: joi, Oct 4th, 2012

“Analiza” inceputului de an scolar la Sinaia

Share This
Tags

* Miercuri si joi a avut loc la Sinaia o analiza scolara, eveniment la care au luat parte Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, secretarul de stat Stelian Fedorca si toti inspectorii scolari din tara *

Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Microsoft Romania si Fundatia EOS au organizat in perioada 2-3 octombrie, la Sinaia, o intalnire cu inspectorii scolari generali din tara. Reuniunea a fost prezidata de Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar, Stelian Fedorca, si a avut ca principal obiectiv analiza inceputului de an scolar 2012-2013. Au fost abordate mai multe teme, care a avut in prim plan viitorul copiilor, de la clasa pregatitoare pana la bacalaureatul care a dat anul acesta atat de mult de furca absolventilor de liceu. ”Iau parte la o consfatuire unde este prezent Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu si Microsoft Romania, avem ca obiective clasa pregatitoare cu puncte tari si slabe, proiecte de investitii educationale gratuite de softuri in scoli si propuneri pentru modificari la Legea educatiei”, ne-a declarat Inspecorul adjunct, Catalin Stanica.

Reprezentantii Microsoft Romania, partener strategic al MECTS in materie de politici educationale, au sustinut patru prezentari axate pe interactiunea tot mai stransa dintre scoala si mijloacele TIC: reteaua globala a profesorilor si scolilor inovative, resurse pentru clasa pregatitoare, computerul si clasa participativa referitoare la cum se sustin noile tehnologii in scoala, respectiv Forumul inovatorilor in educatie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-